Om Oss

Tillsammansbloggen består av Johanna Stjerndahl och Michael Lind och befinner sig geografiskt i mitten av Skåne men tack vare internet rör vi oss i hela världen. Vi har en vilja att förändra och skapa något nytt, något bättre, något grundat på kärlek och människor istället för pengar och vinstintresse.

Vi har väldigt olika bakgrunder men har funnit något gemensamt, vi vill vara med på resan och skapa en förändring för framtiden. En tanke om att man trots olika bakgrunder och syn på vissa saker så har vi ändå något gemensamt, det tror vi genomsyrar många grupper runt om oss. Därför vill vi bygga broar mellan dessa världar, som på ytan kan verka så olika men som i grunden vill samma sak. Bygga en bättre värld.

Michael är en människa som är otroligt närvarande i samtal. Han är också genuint intresserad av att hjälpa människor och finnas till för dem. Han har ett stort intresse av att göra den här planeten till en bättre plats att leva på genom att främja tillsammansskapande på olika sätt. Michael är också den mest tekniska och praktiska problemlösaren.

Michaels superkraft är: Lugnet

Johanna är en person med ett stort intresse för kontakt med människor, har en nyfikenhet och vill gärna veta var folk kommer ifrån och vilka de är. Det gör det spännande att få träffa människor tillsammans med henne för hon kan dra fram saker ur folk. Inte emot deras vilja då såklart.

Hon har en andlig sida som hon gärna uttrycker och delar med sig av så det kommer få plats i både podden och bloggen. Johanna arbetar även med silversmide och tillverkar smycken i silver med kristaller och stenar. I övrigt är hon lite av en tidsoptimist som vill alla väl.

Johannas superkraft är: Närvaro

Tillsammans är vi Tillsammansbloggen som även ger ut Tillsammanspodden. Vi engagerar oss även i en förening som heter Alla Höör Ihop och grundar sig på Ubuntu Movement. Den föreningen vill tillsammans med invånarna i Höör göra en stor omställning i samhället.

Kram till er!