Workshop – Lev din gåva

Ge en gåva!

Tillsammans har vi skapat en workshop som hjälper dig att hitta ditt inre ljus och förstå hur viktigt det är för världen. Denna workshop kommer under sommaren dyka upp på några festivaler och evenemang. Skulle du vilja boka oss får du gärna kontakta oss.


Vi bjuder in till en workshop som handlar om hur vi alla med enkla medel kan förändra världen till det bättre. Vi börjar i vårt eget inre. Alla människor är unika och bär en unik gåva. Om alla vågar lysa sitt ljus starkt och ta fram sin unika gåva kan vi förändra världen. Genom att göra/arbeta med det man brinner för, sin passion, blir livet mer meningsfullt, roligare och man mår bättre. Mår man bra sprider det ringar på vattnet till omgivningen, en låga kan tända fler ljus.

Vi kommer att genom olika övningar och dialog guida deltagarna till att själva komma närmare sin gåva och hur man kollektivt kan förändra världen till den bättre. Vi kommer även genom visionsarbete tillsammans med deltagarna att finna svar hur vi kan fylla bägaren med ljus som rinner över i överflöd.

Vi arbetar med cirkelprincipen där alla får komma till tals och alla får bli hörda. Alla är lika viktiga.

Kostnad

Vi arbetar utifrån andemeningen om gåvan. Det betyder att du betalar det du tycker att det är värt och även icke-deltagare har möjlighet att donera för att vi ska kunna erbjuda detta. Vare sig du vill donera till oss för att andra ska få möjligheten att delta eller om du själv vill delta utan att betala är du lika viktig.

Vill du betala för din workshop? Klicka här

Det kan göras genom att människor donerar i förväg eller att vi tar emot donationer på plats, eller både och. Kostnader för transport och boende behöver däremot lösas innan vi ger oss av.

Om oss

Michael är en person som brinner för samhällsförändringar där alla får plats och där alla är viktiga. Han är en god lyssnare med ett stort hjärta. Han ser det goda i alla människor han möter. Han arbetar med att inspirera människor att göra goda val för att stärka Moder Jord och varandra.

Johanna har en stor känsla för närvaro och medvetenhet och tar det med sig i sina möten med människor vilket får en att känna sig väldigt jordad i hennes närvaro. Hon arbetar med energier på olika sätt och har en stor kärlek till vår planet och hjälper gärna människor stärka kontakten med Moder Jord. En inspirerande och energigivande människa.

Tillsammans driver vi Tillsammansbloggen där vi arbetar för att visa att världen vi vill skapa redan är på väg, att människor runt om oss redan är igång och skapar den. Vi vill också bygga broar, för att det är tillsammans som vi kommer att skapa en bättre värld. Samarbete istället för konkurrens är en viktig grund för oss. Bloggen är också plattformen för Tillsammanspodden som släpper ett avsnitt ungefär varannan vecka.